Over Kwin10 Engineering

Kwin10 engineering is een advies- en tekenbureau uit Bergeijk welke onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd werkt.

Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initiatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouwproces. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervaardigen van bouwkundig ontwerp- en tekenwerk, (STABU) bestekken, bouwmanagement, bouwkundig advies en het aanvragen van complete omgevingsvergunningen. Wij werken voor en met diverse bedrijven en particulieren op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingen / transformaties.

Onze projecten voeren we uit in vele soorten en maten: zowel kleine als grote nieuw- en verbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Elk project is bij ons even belangrijk en werken wij met even zoveel enthousiasme aan. Tevens verzorgen wij voor u restauratie- en instandhoudingsplannen voor monumenten inclusief de benodigde subsidie-aanvragen. Heeft u bouw- en/of verbouwplannen of bent u van plan om een woning cq. bedrijfspand te (ver)kopen en heeft u een bouwkundig rapport nodig, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak.

 

Heeft u als particulier of bedrijf al jaren verbouwings-/uitbreidingsplannen, maar heeft u tot nu toe nog steeds om welke reden dan ook nog geen concrete actie ondernomen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag in een eerste geheel vrijblijvende gesprek over de mogelijkheden en ook eventuele onmogelijkheden.

Vaak kan een bestaande woning of bedrijfsruimte met een relatief eenvoudige aanpassing net dat beetje meer comfort bieden waar u al jaren naar op zoek bent. Wij geven praktische adviezen welke passen binnen uw budget. Onze kracht is dan ook om met relatief weinig middelen een grote verandering te realiseren. Het is zeer belangrijk om bouwplannen, van welke omvang dan ook, goed te plannen en met de juiste partijen om tafel te zitten. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit tegen acceptabele kosten. Helaas ervaren te veel mensen dat GOEDKOOP uiteindelijk DUURKOOP is. Neem daarom contact met ons op en voorkom nare verrassingen achteraf!

De kracht en meerwaarde van ons bureau zit ‘m in het feit dat we altijd persoonlijk betrokken zijn bij uw bouwplan.

Flexibiliteit, service en kwaliteit zijn onze kernpunten waarbij de klant centraal staat. Immers het eindresultaat en de tevredenheid van de klant staat bij ons altijd voorop. Een persoonlijke, pragmatische en integrale aanpak in combinatie met een vakkundig en praktijkgericht inzicht maken dat wij ons werk naar uw volle tevredenheid kunnen realiseren.

Doordat wij een breed dienstenpakket aanbieden, kunnen wij uw bouwplan compleet verzorgen en ú geheel ontzorgen. Naast het totaalpakket kunnen wij natuurlijk deze werkzaamheden ook los van elkaar leveren. Heeft u vragen of zoekt u een ontwerper, een bouwkundig tekenaar, adviseur, bouwbegeleider of heeft u alleen een omgevingsvergunning of (STABU) bestek nodig, neemt u dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend en informatief gesprek bij u thuis.

Indien gewenst kan dit natuurlijk ook in de avonduren plaatsvinden!
 

Graag tot ziens.
Hartelijke groet,

Monique Kwinten

Wat onze klanten zeggen... Referenties