Kwin10 engineering bv

Kwin10 engineering is een advies- en tekenbureau uit Bergeijk welke onafhankelijk, deskundig en breed georiënteerd werkt. Wij hebben jarenlange ervaring in alle facetten van de bouw, van initiatieffase tot en met de oplevering. Dit betekent dat wij inzetbaar zijn in elke fase van het bouwproces. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervaardigen van bouwkundig ontwerp- en tekenwerk, (STABU) bestekken, bouwmanagement, bouwkundig advies en het aanvragen van complete omgevingsvergunningen. Wij werken voor en met diverse bedrijven en particulieren op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingen / transformaties.
Onze projecten zijn in vele soorten en maten: zowel kleine als grote nieuw- en verbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Elk project is bij ons even belangrijk en werken wij met even zoveel enthousiasme aan.

Tevens verzorgen wij voor u restauratie- en instandhoudings-plannen voor monumenten inclusief de benodigde subsidieaanvragen. Heeft u bouw- en/of verbouwplannen of bent u van plan om een woning cq. bedrijfspand te (ver)kopen en heeft u een bouwkundig rapport nodig, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak.

Heeft u als particulier of bedrijf al jaren verbouwings-/uitbreidingsplannen, maar heeft u tot nu toe nog steeds om welke reden dan ook nog geen concrete actie ondernomen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag in een eerste geheel vrijblijvende gesprek over de mogelijkheden en ook eventuele onmogelijkheden.

Graag tot snel.

Hartelijke groet,
Monique Kwinten