U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

3DPrintit

 

3DPrintit is en buro wat produktontwikkelingverzorgt van idee naar eindprodukt. We doen dit via additieve technieken. Wilt u meer weten bezoek onze website of stuur een contactmail. We nemen zo spoedig mogelijk contact up op.

 

Contact informatie : 3DPrintit

 

Wilt u snel met ons in contact komen bel ons op 0031 6 48811117 of mail met ons. We proberen op korte termijn met u in contact te komen. Zijn we bezet per telefoon  gebruik deze mail service.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

3D Printservice en scanservice

 3dprintit verzorgt 3d printings en scans voor derden. Neem contact met ons op om tot een perfect resultaat te komen. Samen komen we tot uw geprint resultaat of een nog beter resultaat.

bel of mail ons info@3dprintit.nl of tel. 0497 542708 / 06 48811117

Inhoud

Kwin10 Engineering BV 

Contact informatie : Kwin10 engineering BV 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Openingstijden :

  • Week. Maandag - Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur. na telefonische afspraak
  • Weekend. Zaterdag: 8.30 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak of reservering belt u met ons nummer 0497542708 / 06 48811117 tussen 10.00 en 19.00, maandag tot zaterdag.

New Concept Engineering :

 

Concept engineering is de eerste vastlegging van de probleemstelling. Dit begint met een eerste schets, bepaling van gewenste eigenschappen, verwachte funkties en werking en uiteindelijk een fraaie presentatie. De Werkwijze voor het bepalen welke eigenschappen een product moet hebben , en welke statistieken kunnen worden gebruikt om de kwaliteit of de prestaties van het product te meten , wordt samen met u gebaseerd op analyse van de behoeften van de U en uw klanten en voorkeuren . Het concept -engineerings proces omvat in het algemeen het opstellen van het project , het verzamelen van gegevens , het analyseren van de data , en acties te selecteren .

 

Een eerste vrijblijvend gesprek wat U verwachtingen en eisen zijn geeft ons de mogelijkheid te bepalen hoe we samen met U tot een eindresultaat kunnen komen. De vraag waarvoor, waarom, waarmee, wie, wat, waar, wanneer zal hierbij frequent gesteld worden.

 

Kwin10 engineering is aktief in diverse braches :

 

- Bouw

- Industrie

- Design oplossingen

 

Om deze branches goed te bedienen maken we gebruik van diverse technieken

 

- Schetsboek

- Cad

- Repro

- Testmodellen en prototypen

- Berekeningen

- Visualisaties als renderingen en pentekeningen

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?