U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

3DPrintit

 

3DPrintit is en buro wat produktontwikkelingverzorgt van idee naar eindprodukt. We doen dit via additieve technieken. Wilt u meer weten bezoek onze website of stuur een contactmail. We nemen zo spoedig mogelijk contact up op.

 

Contact informatie : 3DPrintit

 

Wilt u snel met ons in contact komen bel ons op 0031 6 48811117 of mail met ons. We proberen op korte termijn met u in contact te komen. Zijn we bezet per telefoon  gebruik deze mail service.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

3D Printservice en scanservice

 3dprintit verzorgt 3d printings en scans voor derden. Neem contact met ons op om tot een perfect resultaat te komen. Samen komen we tot uw geprint resultaat of een nog beter resultaat.

bel of mail ons info@3dprintit.nl of tel. 0497 542708 / 06 48811117

Inhoud

Kwin10 Engineering BV 

Contact informatie : Kwin10 engineering BV 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Openingstijden :

  • Week. Maandag - Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur. na telefonische afspraak
  • Weekend. Zaterdag: 8.30 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak of reservering belt u met ons nummer 0497542708 / 06 48811117 tussen 10.00 en 19.00, maandag tot zaterdag.

Van bouwtekeningen tot complete bouwbegeleiding :

 

Een bouwproject op de planning staan? Kwin10 engineering helpt u graag met bouwbegeleiding, bouwtekeningen, bouwcalculatie (bouwberekening) en projectbeheer.

 

Bouwbegeleiding :

Complete ontzorging bij uw bouwproject? Of gewoon extra advies nodig? Kwin10 engineering biedt bouwbegeleiding op maat. Precies zoals u het wilt. Het voordeel? U heeft één onafhankelijk aanspreekpunt voor uw hele bouwproces. En de tijd om verder te gaan met uw core business.

 

Bouwtekeningen :

Bouwtekeningen zijn dé weg naar een succesvol bouwproject. Het visualiseert niet alleen het eindresultaat, maar ook de haalbaarheid ervan. Maak uw bouwtekeningen zo uitgebreid als u zelf wilt. Kwin10 engineering maakt niet alleen 2D bouwtekeningen, maar ook 3D. Uiteraard is het allemaal digitaal, dus in elk stadium van het project aan te passen.

Zo worden ook de volgende soorten tekeningen bij ons vervaardigd:

schetsontwerpen
bestektekeningen
slooptekeningen
werktekeningen
bouwplaatsinrichtingstekeningen
interieurtekeningen
revisietekeningen
verkooptekeningen bijvoorbeeld t.b.v. makelaar en ontwikkelaar
splitsingstekeningen t.b.v. splitsingsakte notarissen
enzovoorts

 

Bouwcalculatie - bouwberekening :

Wie bouwt, rekent. Bouwcalculatie, ook wel bouwberekening, helpt u met het in kaart brengen van al het cijferwerk dat bij uw bouwproject komt kijken. Is alles financieel haalbaar? En hoe zit het met de constructie? Kwin10 engineering verzorgt elke bouwberekening en coördineert alles wat u nodig heeft bij het bouwproces.

 

Project beheersing :

Onder projectbeheer verstaan wij alles wat betrekking heeft op kosten en planning binnen het bouwproces. Overzicht in uw bouwmanagement is enorm belangrijk. Daarom helpen wij u daar graag bij. Met projectbeheer verloopt uw project vlekkeloos. Voorkom verrassingen en leer meer over projectbeheer.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?