U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

3DPrintit

 

3DPrintit is en buro wat produktontwikkelingverzorgt van idee naar eindprodukt. We doen dit via additieve technieken. Wilt u meer weten bezoek onze website of stuur een contactmail. We nemen zo spoedig mogelijk contact up op.

 

Contact informatie : 3DPrintit

 

Wilt u snel met ons in contact komen bel ons op 0031 6 48811117 of mail met ons. We proberen op korte termijn met u in contact te komen. Zijn we bezet per telefoon  gebruik deze mail service.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

3D Printservice en scanservice

 3dprintit verzorgt 3d printings en scans voor derden. Neem contact met ons op om tot een perfect resultaat te komen. Samen komen we tot uw geprint resultaat of een nog beter resultaat.

bel of mail ons info@3dprintit.nl of tel. 0497 542708 / 06 48811117

Inhoud

Kwin10 Engineering BV 

Contact informatie : Kwin10 engineering BV 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Openingstijden :

  • Week. Maandag - Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur. na telefonische afspraak
  • Weekend. Zaterdag: 8.30 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak of reservering belt u met ons nummer 0497542708 / 06 48811117 tussen 10.00 en 19.00, maandag tot zaterdag.

Vormmodel :

 

Een vormmodel is een mock-up. 

Het bepaald tijdens een ontwerp- of productiefase de ware vorm en maatdefinitie van een later te vervaardigen model van een ontwerp of product. In de software-industrie komt het begrip tevens voor bij het vroeg in het ontwikkelproces testen van de gebruikersinterface van het software-ontwerp. In onze dagelijkse praktijk betekend het een geprint model van een architectonisch ontwerp of geprintdeel van een deel of gehele presentatie van een industrieel model.

 

Een mock-up krijgt pas de term prototype als het ontwerp ook echt werkt. Mock-ups zijn dus meer voorbeelden qua uiterlijk. Ze dienen om te voelen en te tonen hoe het bedoeld is.

Een vormmodel wordt voornamelijk gebruikt voor demonstraties, presentaties, als lesmateriaal , evaluaties of promotie. Vaak worden mock-ups of prototypes van een systeem ontwikkeld op het moment dat een systeem moet worden geëvalueerd. Ook bij nieuwe bouwtechnische ontwerpen worden er altijd mock-ups gebouwd. Verkopers gebruiken een vormmodel bij de (voor)presentatie van een nieuw product aan belangrijke handelspartners. Zeg maar uw mistery marketing.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?