U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

3DPrintit

 

3DPrintit is en buro wat produktontwikkelingverzorgt van idee naar eindprodukt. We doen dit via additieve technieken. Wilt u meer weten bezoek onze website of stuur een contactmail. We nemen zo spoedig mogelijk contact up op.

 

Contact informatie : 3DPrintit

 

Wilt u snel met ons in contact komen bel ons op 0031 6 48811117 of mail met ons. We proberen op korte termijn met u in contact te komen. Zijn we bezet per telefoon  gebruik deze mail service.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

3D Printservice en scanservice

 3dprintit verzorgt 3d printings en scans voor derden. Neem contact met ons op om tot een perfect resultaat te komen. Samen komen we tot uw geprint resultaat of een nog beter resultaat.

bel of mail ons info@3dprintit.nl of tel. 0497 542708 / 06 48811117

Inhoud

Kwin10 Engineering BV 

Contact informatie : Kwin10 engineering BV 

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Openingstijden :

  • Week. Maandag - Vrijdag: 10.00 tot 18.00 uur. na telefonische afspraak
  • Weekend. Zaterdag: 8.30 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak of reservering belt u met ons nummer 0497542708 / 06 48811117 tussen 10.00 en 19.00, maandag tot zaterdag.

PETG Filament : Transparant

 

Polyethyleentereftalaatglycol (PETG) is een modificatie van polyetheentereftalaat (PET) die bepaalde nadelen van pet ondervangt.

PET heeft als nadeel dat het ondoorzichtig wordt bij traag afkoelen omdat het gedeeltelijk kristalliseert. Dit wordt voor dunne onderdelen tegengegaan door snel afkoelen (bijvoorbeeld in petflessen die transparant moeten blijven). Als veel warmte uit dikke stukken afgevoerd moet worden dan lukt dat niet meer. Vervangen van een deel van de ethyleenglycol (1,2-ethaandiol) door dimethanolcyclohexaan als diol bij de productie van dit ester resulteert in veel sterische hindering (door stoel-boot configuratie van cyclohexaan). Deze kunststof, PETG genaamd omdat de glycol aangepast is, heeft een veel lager(e) smelttemperatuur en blijft transparant bij om het even welke manipulatie, wat zeer interessant is bij thermovormen van stukken uit PETG film/plaat.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?